vineri, 2 iulie 2010

za green fest ...

sa povestim ce ne mai aducem aminte.
marea aventura incepe vineri in drum spre bucuresti ploaie marunta , stresanta agasanta dar nu exagerat de deranjanta. primul eveniment notabil - depasire dupa linia ferata pe linia continua ... salutam un echipaj al politiei buzau pus pe fapte mari si doritori de saltat de permis. nu s-a intamplat asta din fericire , singura problema fiind intarzierea de jumatate de ora care ne-a costat prezenta la una dintre formatii.
ajungem la hotel , fac check-in-ul in 4 minute , iau cartela , arunc bagajele si direct spre romexpo. primul taxiu norocos care ne sare in cale , platim dublu pt deranjul cursei scurte... na... suntem la bucuresti era normal. intram , ne pun bratarile , cautam locurile si... ne loveste marea de oameni. atmosfera placuta , miros de gratare , berea buna , ce mai - o zi perfecta pt rock si voie buna.
in prima zi am prins sfarsitul de la Paradise Lost , Volbeat , Manowar si Accept. cei din urma au fost cap de afis pt ca au ACCEPTat sa cante 2 ore , formatie de la care stiam doar o piesa - Son of the bitch - not impressed anyway . din prima zi mi-a placut un cover facut de cei de la Volbeat al piesei "i only wanna be with you", si Manowar totally ROCKED! :



ziua 2. ziua mult asteptata cu the big four nu a dezamagit deloc. cred ca a fost record de participare , nu aveai loc sa arunci un pai spre sfarsitul serii cand se apropia Metallica. la megadeth asteptam scorpion dar i-am iertat cand au inceput sa cante 2 am.la Metallica publicul fiind in delir james parca nu mai voia sa plece asa ca a continuat sa faca bis dupa bis si parca tot mai tare se aclama / tzipa / urla and so on.



ziua 3. mi-a placut Anathema pentru ca au inceput cu Led Zeppelin - Kashmir si au cantat-o chiar bine. eram curios sa vad Stonesour cum se comporta live si ma declar multumit pentru prima auditie , ca tot se lauda ei ca lanseaza in septembrie album nou. alice in chains era normal sa se auda bine si a venit Rammstein cu un show de zile mari, o formatie la care 75% inseamna prezenta scenica si 25% muzica propriu-zis :



all in all am baut , am ascultat muzica buna , m-am intalnit cu o multime de oameni, am avut afterparty-uri ce vor ramane doar in memoria mea si din egoism pur nu le voi impartasi cu voi.

pe lista urmeaza Peninsula la Tg Mures 26-29 august cu cap de afis Korn , Guns'n'Roses pe 21 septembrie , Ozzy pe 2 octombrie. See ya there ! Peace!

2 comments:

Unknown spunea...

Binecuvantat sa fii ca ai pus pe blog fragmente din concert:D:D

LeeView spunea...

multumesc domnisoara... intotdeauna in serviciul cititorului.

Trimiteți un comentariu

stupefiaza aici